MOBILITEIT

Hoe reis je vlot naar de Flanders Darts Trophy

De Flanders Darts Trophy zal plaatsvinden in Antwerp Expo. Deze iconische locatie heeft een rijke ervaring wat betreft de organisatie van evenementen. De zaal biedt plaats voor zo’n 3.500 toeschouwers en staat garant voor een geweldige sfeer.

Er is een ruime parkeerruimte voor auto’s. Komt u met een grote groep naar het evenement, dan kan u gebruik maken van de parking voor bussen. Parkeren is mogelijk tegen 10€ per auto en per sessie. Je kan je parkingticket aanschaffen via onze webshop.

Privé bussen kunnen de voorbehouden parkeerzone gebruiken. Je moet de bus dan wel registreren op voorhand.

Je kan natuurlijk ook met het openbaar vervoer tot aan de zaal geraken. Er zijn tram en bus stopplaatsen vlakbij, recht voor de ingang. Via de diensten van De Lijn kan je je reis plannen.

OPENBAAR VERVOER

Trein, tram of bus. Ze stoppen praktisch voor de deur.
Van Antwerpen-Centraal neem je tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (Luchtbal-Olympiade). Of spring op bus 17 (Rijnkaai- UZA Wilrijk) of bus 22 (Groenplaats - UZA Wilrijk).
Plan je reis

FIETS

De makkelijkste optie richting de Flanders Darts Trophy? Haal je stalen paard van stal richting Antwerp Expo.
Huur een stadsfiets van Velo Antwerpen. Er is een stalling net voor deur. Of kom met je eigen fiets, natuurlijk.
Velo Antwerp

AUTO

Antwerp Expo is ligt buiten de lage-emissiezone van Antwerpen (LEZ).
Antwerp Expo bevindt zich vlak naast de Antwerpse ring en is dus makkelijk bereikbaar met de wagen. Tijdens de Flanders Darts Trophy kan je betalend parkeren op de voorziene publieksparking langs de zaal.
Koop een parkingticket

PRIVATE BUS

Als je reist met een grote groep, kan je gebruik maken van een privébus. Je moet deze bus dan alleen via onze website registreren.
Je moet de bus dan wel registreren op voorhand.Privé bussen kunnen de voorbehouden parkeerzone gebruiken. Je moet vooraf dan wel de bus registeren via onze website.
Registreer je bus
Smart ways naar Antwerpen? Bekijk de mobiliteitskaart

PLAN

Aan Antwerp Expo is er een aparte ingang voor publiek en VIP. We raden iedereen aan om aan te rijden via de Gerard Le Grellelaan richting de parking. Op de Vogelzanglaan gaat duidelijk aangegeven zijn waar de inritten van de verschillende parkings zijn.

De algemene ingang van het event is via de Jan Van Rijswijcklaan. Vanaf de publieke parking is het dus enkele minuten wandelen tot aan de ingang. Na het einde van de sessie kan iedereen de zaal via twee uitgangen verlaten, ofwel terug via de ingang/Jan Van Rijswijcklaan, ofwel direct naar de publieke parking.

Voor het betreden van de zaal kan je al terecht bij de ticketing helpdesk of kan je tokens aankopen. Kom dus op tijd bij eventuele problemen.